Leusden,
15
november
2016
|
10:24
Europe/Amsterdam

SEAT breidt webshop uit met collectie lifestyleartikelen

  • Aantrekkelijke SEAT Collection met een paar muisklikken bereikbaar

SEAT breidt zijn webshop uit met de nieuwe SEAT Collection. Het aanbod bevat een groot aantal lifestyleartikelen voor mensen met brandstof in het bloed die SEAT een warm hart toedragen. De producten zijn via de officiële SEAT webshop eenvoudig online te bestellen.

Tot op heden bestond het aanbod op de webshop enkel uit SEAT Accessoires, waarbij SEAT-rijders de keuze hebben uit een breed en groeiend aanbod waarmee ze hun SEAT verder kunnen verfraaien. De nieuwe SEAT Collection is een aanvulling hierop. De collectie omvat vooralsnog drie lijnen. Onder de namen Ateca Collection, Essentials Collection en Motorsport Collection zijn tientallen artikelen te verkrijgen, van SEAT paraplu’s, speelgoed en sleutelhangers tot bureau-accessoires. Verder zijn via de SEAT webshop kleding en aanverwante zaken leverbaar, zoals jassen, T-shirts, caps, zonnebrillen, koffers en reistassen. De producten zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig en exclusief. Met een paar klikken is de keuze gemaakt en worden de artikelen snel en veilig afgeleverd.

Makkelijk
SEAT maakt het klanten ook makkelijk ná aankoop van artikelen uit de SEAT Webshop. Nagenoeg alle items uit de webshop zijn naar keuze thuis of op een ander gewenst adres te bezorgen, ter introductie tijdelijk zonder verzendkosten. Daarnaast is het altijd mogelijk de bestelling zonder verzendkosten af te halen bij één van de SEAT-dealers in Nederland. Het SEAT Collection-aanbod wordt in de nabije toekomst nog verder uitgebreid.