08
februari
2013

Zakelijk en particulier voordeel met nieuwe Altea Businessline en Chill Out! versies

De Altea & Altea XL Stationwagon blijven in Nederland belangrijke elementen binnen het leveringsprogramma van SEAT. Zeker nu er met de Businessline en Chill Out! per direct twee nieuwe uitvoeringen aan de prijslijst zijn toegevoegd, waarmee zowel zakelijke rijders als particulieren perfect op hun wenken bediend worden.


Businessline met 20% bijtelling

Als Businessline zijn de Altea en Altea XL Stationwagon in de fiscaal gunstige 20% bijtellingscategorie te vinden. Onder andere dankzij gewichtsbesparingen is de CO2-uitstoot van de modellen gedaald van 114 naar 111 gram per kilometer. De Altea en Altea XL Stationwagon Businessline combineren daardoor de fiscale voordelen van een 20% bijtellingauto met een riant uitrustingsniveau en een klantvoordeel van € 1.500,-.


De Businessline is gebaseerd op de luxueuze Altea/Altea XL Stationwagon 1.6 TDI (77 kW/105 pk) Style, waarmee het met de uitrusting dus al snor zit. Toch heeft SEAT nog ruimte gevonden om als onderdeel van het Businessline-pakket een radio/navigatiesysteem (type RNS 315), parkeersensoren achter en een regen- en lichtsensor toe te voegen. Zaken die een gezamenlijk waarde van € 1.800,- vertegenwoordigen, maar waarvoor SEAT een meerprijs van slechts € 300,- vraagt. Kortom, een klantvoordeel van € 1.500,-!


De SEAT Altea en Altea XL Stationwagon 1.6 TDI Businessline met 20% bijtelling zijn per direct leverbaar bij de SEAT-dealer. De vanafprijzen bedragen € 25.500,- en € 26.250,- voor respectievelijk de Altea en Altea XL Stationwagon Businessline.


Chill Out! met aantrekkelijke extra’s

Niet alleen voor zakelijke Altea-kopers is er goed nieuws, ook particulieren die in de markt zijn voor een nieuwe Altea of Altea XL Stationwagon kunnen zich opmaken voor een meer dan aantrekkelijk aanbod. Voor hen introduceert SEAT nu namelijk de nieuwe Chill Out! uitvoering. Met het Style uitrustingsniveau als basis zorgt de Chill Out! er voor dat het Altea-kopers aan niets ontbreekt. Elementen als Bi-xenon koplampen, een radio/navigatiesysteem (type RNS 315), 16 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter en regen- en lichtsensoren maken de toch al luxueuze Altea/Altea XL Stationwagon nu meer dan compleet. En dat voor een meerprijs van slechts € 300,-, wat gelijk staat aan een klantvoordeel van € 2.500,-.


Onder de motorkap worden de Altea en Altea XL Stationwagon Chill Out! geleverd met naar wens een 77 kW/105 pk sterke 1.2 TSI benzinemotor of 2.0 TDI common-rail diesel met 103 kW/140 pk. De SEAT Altea Chill Out! is leverbaar vanaf € 23.200,-. De meerprijs voor de Altea XL Stationwagon bedraagt € 750,-.

Contactpersoon
Deel dit nieuws
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws