16
april
2013

Jürgen Stackmann benoemd tot nieuwe Chairman van SEAT

 



Jürgen Stackmann begon zijn zakelijke carrière in 1989 bij Ford, waar hij in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk diverse functies vervulde, waaronder die van Marketing Director en General Manager Sales & Marketing. Stackmann trad in 2010 in dienst van de Volkswagen Group, waar hij oorspronkelijk verantwoordelijk was voor Sales en Marketing bij ŠKODA AUTO. Sinds 1 september 2012 is Stackmann hoofd Marketing bij de Volkswagen Group en Volkswagen Passenger Cars.



James Muir begon zijn carrière in 1987 op de Sales-afdeling bij Ford UK. Tot 2009 bekleedde Muir diverse functies bij Ford UK, Mazda UK en Mazda Europe. In september 2009 werd hij benoemd tot Chairman van SEAT S.A., waar hij een grote rol speelde in de succesvolle herstructurering van de onderneming.



Succesvolle toekomst

James Muir dirigeerde SEAT een nieuwe, succesvolle richting in voor de toekomst. Onder zijn leiding zag de onderneming het bedrijfsresultaat vóór belastingen sinds 2009 met tweederde verbeteren. Bovendien startte SEAT het jaar 2013 met positieve cijfers, met een wereldwijde verkooptoename van 14% gedurende de eerste maanden van dit jaar. Bovendien gaf Muir de afgelopen jaren leiding aan de nieuwe designrichting van SEAT, met een compleet nieuw design-DNA dat inmiddels kenmerkend is voor de huidige SEAT Ibiza en de zojuist gelanceerde SEAT Leon. 



SEAT wenst James Muir veel succes in zijn nieuwe functie binnen de Volkswagen Group.



 

Contactpersoon
Deel dit nieuws
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws